dimecres, 2 de gener del 2013

Planificació i gestió del projecte


Añadir leyenda
Estem immersos en al recta final del nostre treball. El fet de tenir el treball quasi enllestit fa que es tingui la sensació que la feina ha decaigut. Igualment, l'equip Roland ha fet una coneixença que avui en dia es pot considerar amical i tots hem anat comprenent el funcionament individual de cada membre del grup. Ara como ara, nomes ens queden uns pocs dies abans d'entregar definitivament la PAC. 

El coordinador d’aquesta darrera PAC sóc jo, però la veritat es que no em sento com si ho fos . Tots tenen l'iniciativa ben rodada i no fa falta fer gran cosa per ajudar a que tot funcioni normalment. Les tasques cauen com a conta gotes però son constants i es realitzen  de la manera més acurada possible. 


Pel que fa el projecte en general, no hi ha aspectes importants a destacar. Potser es podria comentar que, sempre és difícil veure el resultat final del treball ja que tot avarca un gran ventall d'exercicis, com la wiki i el blog. Així i tot aquest mes de desembre el ritme resulta fàcil de seguir, ja que nomes s’han de millorar certes coses que ja s’han fet i fer per manera d’intentar ser el més clar i concís possible a l’hora de fer el que se'ns demana. Aquests punts son importants per semblar a ulls d’altres persones, un equip transparent i ben avingut.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada