divendres, 4 de gener del 2013

Informació (fase projecte final)


Hola,

en aquesta fase del projecte, bàsicament, hem acabat de treballar amb la informació que en fases anteriors del projecte havíem seleccionat. Així que, des d’aquest punt de vista, la feina ens ha resultat més fàcil. Calia acabar de donar el format final a la wiki i, si bé l’estructura de les pàgines ja era definitiva, acabar de donar els retocs finals en els continguts i la presentació.

En aquesta fase hem acabat les conclusions després de bastants hores de dedicació dels integrants del grup. Ha estat el moment de reflexionar sobre els objectius plantejats en un principi. El coneixement de la realitat moldava treballat en aquest projecte ens ha permès de respondre a les preguntes formulades.

Un dels aspectes en què ens hem esmerçat especialment ha estat el d’arreglar les petites coses, per exemple, acabar d’afegir-hi imatges i també incloure més enllaços a les pàgines, ja que algunes d’aquestes pàgines encara en tenien pocs. Així, afegint enllaços, dónes l’oportunitat al lector d’accedir a informació sobre els diferents conceptes dels quals es parla a la wiki. 

Possiblement, en aquesta fase, el que ens ha portat més dificultats en relació a la presentació de la wiki ha estat la dificultat per fer la bibliografia a través del programa Zotero. Sí que hem estat capaços al final de fer la bibliografia segons l’estil que se’ns requeria ISO-690. Però al final no hem sabut eliminar el resum que apareixia junt amb alguns dels recursos seleccionats i aquest també apareix a la nostra pàgina sobre la bibliografia consultada.

Ja hem arribat al final! Felicitats Roland!

Miquel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada